Témplat Ikon Photoshop Ikon ios sareng Android

Henteu janten masalah kumaha saderhana atanapi sesah, sigana jaman ayeuna anjeun tiasa milarian jaring sareng mendakan sacara praktis alat naon waé pikeun ngabantosan produktivitas anjeun. Kami ngembangkeun aplikasi mobile kustom pikeun klien sareng anjeunna meryogikeun kami mendesain sareng nimba file ikon anu diperyogikeun kanggo diunggah sareng aplikasi dina ios sareng Android. Untungna, desainer Michael Flarup parantos nyéépkeun waktos pikeun ngawangun ios 6 App Icon, iOS 7 App Icon, sareng Android