Pitunjuk Diménsi Gambar Média Sosial pikeun 2020

Sigana unggal minggu jaringan sosial ngarobah tata letak sareng meryogikeun diménsi énggal pikeun poto profilna, kanvas latar, sareng gambar anu dibagi dina jaringan. Watesan pikeun gambar sosial mangrupikeun gabungan tina diménsi, ukuran gambar - komo jumlah téks anu ditingalikeun dina gambar. Kuring bakal ati-ati pikeun henteu unggah gambar anu ageung kana situs média sosial. Aranjeunna nganggo komprési gambar agrésip anu sering ngantep gambar anjeun kabur.