Kumaha Cara Nganggo Font Awesome dina Illustrator sareng Aplikasi sanés

Putra abdi peryogi kartu bisnis pikeun DJ na bisnis produksi musik (enya, anjeunna ampir ngagaduhan Ph.D na dina Matematika). Pikeun ngahémat rohangan nalika ningalikeun sadaya saluran sosialna dina kartu bisnisna, kami hoyong nyayogikeun daptar bersih nganggo ikon pikeun tiap jasa. Daripada mésér masing-masing logo atanapi koleksi tina situs poto stock, kami nganggo Font Awesome. Font Awesome masihan anjeun ikon vektor anu tiasa diskalakeun anu tiasa

Remove.bg: Cabut Latar Gambar ti Headshots, Jalma, sareng Obyek Tanpa Flaweless sareng AI

Upami anjeun henteu nuturkeun Joel Comm, laksanakeun. Ayeuna. Joel mangrupikeun sumber daya favorit kuring pikeun téknologi. Anjeunna jujur, jujur, sareng transparan pisan. Teu aya dinten anu pas ku kuring henteu mariksa naon anu anjeunna kapendak salajengna ... sareng dinten ieu seueur pisan! Joel nyanggakeun sadayana terang perkawis alat énggal online, tanggalkeun. Bg. Alatna ngamangpaatkeun kecerdasan buatan pikeun nganalisis gambar sareng jalmi teras sacara akurat sareng akhirna nyabut tukangna. Upami

Naha Droplr Alat Berkas Berkas Pangsaéna Sadia?

Box, Dropbox, Google Drive… ku seueur pisan klien sadayana anu nganggo platform anu sanés, folder klien kuring mangrupikeun musibah. Saminggu sakali atanapi langkung, kuring mindahkeun sadaya data klien kuring ka pangsa jaringan anu rapih sareng teratur anu dicadangkeun. Dinten ka dinten, sanaos musibah nyobian milari sareng ngirim file ... dugi ka ayeuna. Agénsi mitra kami nganggo Droplr. Cangcaya pikeun kéngingkeun alat filesharing anu sanés, kuring henteu mimitina dijual. Nanging, kana waktosna

Vecteezy Editor: A Free SVG Editor Online

Pangotéktak modéren ngalakukeun pagawéan anu hadé pikeun ngadukung format grafik vektor anu kaukur (SVG). Upami anjeun naros naon hartosna éta gobbledygook, ieu penjelasan gancang. Anggap anjeun gaduh salembar kertas grapik sareng anjeun hoyong ngagambar palang handap halaman, ngeusian 10 kotak. Anjeun ngeusian unggal alun sacara mandiri ku stiker kuadrat sareng ngarékam koordinat x sareng y kanggo émut mana anu anjeun dieusian. Anjeun dina dasarna

Pitunjuk pikeun Jargon Desain Grafis

Upami anjeun jinis pamasar anu tiasa nyarios jargon sareng stratégi, anjeun panginten ngalakukeun seueur padamelan ayeuna. Urang nyarios ka jalma IT, pamekar sareng desainer… sareng urang sering narjamahkeun di antara sadayana! Crafted mangrupikeun agénsi digital anu kéngingkeun penghargaan anu ngembangkeun infographic anu saé ieu pikeun ngabantosan jalma-jalma ngartos modél warna sareng format file. Kalayan alat-alat modéren gaduh sababaraha kapadetan gambar sareng format file sareng komprési anu nyayogikeun kagancangan sareng