5 Tren Top dina Digital Asset Management (DAM) kajadian Di 2021

Pindah kana 2021, aya sababaraha kamajuan anu kajantenan dina industri Digital Asset Management (DAM). Dina taun 2020 urang nyaksian parobihan anu parah dina kabiasaan damel sareng paripolah konsumen kusabab kovid-19. Numutkeun ka Deloitte, jumlah jalma anu damel di bumi dua kali di Switzerland salami pandemi éta. Aya ogé alesan pikeun yakin yén krisis bakal nyababkeun kanaékan permanén dina karya jarak jauh dina skala global. McKinsey ogé ngalaporkeun konsumén ngadorong ka arah hiji

Analisis Kandungan: Manajemén eCommerce Akhir-ka-Akhir pikeun Merek sareng Pangecér

Peritel multi-kanal sadar kana pentingna eusi produk anu akurat, tapi ku mangpuluh rébu halaman produk ditambihkeun kana halaman wébna unggal dinten ku ratusan padagang anu béda, ampir teu mungkin pikeun ngawaskeun sadayana. Di sisi sanésna, mérek sering nyulap sakumpulan prioritas anu luar biasa, sahingga hésé pikeun aranjeunna pikeun mastikeun yén unggal daptar tetep énggal. Masalahna nyaéta pangecér sareng mérek sering nyobian pikeun ngungkulan masalah

Ngawangun Hubungan Palanggan Berkelanjutan kalayan Eusi Kualitas

Panilitian anyar mendakan yén 66 persén paripolah balanja online kalebet komponén émosional. Konsumén milari konéksi jangka panjang sareng émosional anu ngalangkungan tombol mésér sareng iklan sasar. Aranjeunna hoyong ngaraos bagja, rileks atanapi bungah nalika balanja online sareng pangecér. Perusahaan kedah mekar pikeun ngalakukeun hubungan émosional ieu sareng konsumén sareng ngawangun kasatiaan jangka panjang anu ngagaduhan pangaruh saluareun hiji beuli. Mésér kancing sareng iklan anu disarankeun dina média sosial

Shotfarm: Jaringan Kandungan Produk pikeun Merk sareng Pabrikan

Salah sahiji seueur pelajaran anu kuring pelajari nalika di IRCE nya éta, pikeun mérek sareng pabrikan, ecommerce henteu seueur ngeunaan toko dagang onlinena sapertos ngeunaan toko di hilir anu tiasa ngajual sareng ngadistribusikaeun barangna pikeun nami aranjeunna. . Nalika toko ecommerce nyiptakeun sareng ngadukung hubungan anu luar biasa sareng konsuménna, aranjeunna tiasa ningali ka mérek sareng pabrikan anu sanés pikeun ningkatkeun inventaris barang pikeun dijual ka