6 Patarosan pikeun Naroskeun Diri Sateuacan Mimitian Desain Website anjeun

Ngawangun halaman wéb tiasa janten tugas anu pikasieuneun, tapi upami anjeun nganggap éta salaku kasempetan pikeun ngaevaluasi deui bisnis anjeun sareng ngasah gambar anjeun, anjeun bakal diajar seueur ngeunaan mérek anjeun, sareng bahkan bakal senang ngalaksanakeunana. Nalika anjeun ngamimitian, daptar patarosan ieu kedah ngabantosan anjeun dina jalur anu leres. Naon anu anjeun hoyong halaman wéb pikeun laksanakeun? Ieu patarosan anu paling penting pikeun dijawab sateuacan anjeun ngamimitian

Kumaha Rencana Wéb Anyar Anjeun

Kami sadayana parantos aya ... situs anjeun peryogi panyegaran. Boh bisnis anjeun parantos ngajantenkeun ulang, situs na parantos basi sareng sepuh, atanapi éta ngan saukur henteu ngarobah pangunjung ku cara anu anjeun peryogikeun ogé. Klién kami sumping ka kami pikeun ningkatkeun konvérsi sareng urang sering kedah mundur sareng ngembangkeun deui sadaya ayana wéb na tina mérek kana kontén. Kumaha urang ngalakukeun éta? Situs wéb dipecah janten 6 konci

Gaduh Masalah Blogging? Rencana Sasuai.

Salaku blogger pribadi sareng propésional, kuring ngalaman masalah pikeun ngeposkeun tulisan blog unggal dinten kusabab beban damel sareng konstrain waktos anu sanés. Tapi upami anjeun hoyong suksés salaku blogger, naha sacara pribadi atanapi propésional, anjeun kedah ngalebetkeun tilu hal: waktuna, patalina. Pikeun ngahijikeun masing-masing unsur ieu, penting pisan anjeun ngagaduhan rencana. Ieu 3 tip gancang pikeun ngabantosan anjeun blog langkung épisién: 1.

Hitch jeung Marketing

Upami anjeun henteu kantos gaduh kasempetan, nonton pilem Hitch. Pilemna umur dua taun, tapi tetep kiasan pikeun pamasaran. Dina pilem éta, Alex Hitchens (Will Smith), ngadidik budak tanpa kasempetan pikeun mendakan mojang impianana. Naséhat anu dipasihkeun nyaéta pikeun ngirangan ngirangan kalepatan anjeun, merhatoskeun kencan anjeun, sareng ngerjakeun PR. Adegan anu paling berkesan nyaéta adegan kencan speed dimana an