Jiwire: Periklanan Ponsel Powered Lokasi

Platform JiWire Lokasi Graf ™ ningkatkeun profil pamirsa mobile ku kombinasi lokasi, papacangan, demografi, kontekstual, data pihak kahiji sareng pihak katilu, waktos dinten, dinten minggu sareng faktor-faktor sanés pikeun nganteurkeun pemirsa anu paling aya hubunganana pikeun mérek anjeun. JiWire nampi data lokasi anu anonim tina langkung ti ratusan jutaan alat, kalebet smartphone, tablet & laptop, nganteurkeun skala anu signifikan. Data lokasi anu pas aranjeunna tiasa kéngingkeun ngamungkinkeun aranjeunna pikeun terang lokasi anu pas

Naha Iklan di buruan sosial dianggo?

Dina hal bola panon sareng bentang perhatian, teu aya saluran distribusi tunggal anu tiasa bersaing sareng gim sosial. Jalma-jalma di saluruh dunya nyéépkeun sakitar 200 juta menit sapoé maénkeun Angry Birds. Kaulinan anyar Zynga, Cityville, narik 100 juta pangguna dina bulan kahijina waé. Pemasar tiasa nyobian nyulik sapotong pie kaulinan ku cara nyelap dina sababaraha kaulinan kasual anu nampilkeun mérekna, tapi kamungkinan aya gim anu sapertos kitu bakal teras bulak upami dibandingkeun

Sesuatu Jahat Ku Ieu Datang…

Naha anjeun kantos raos yén aya kajadian anu leres-leres parah pisan? Screenshot Vista ngeunaan Ngajalankeun dina MacBookPro abdi sareng Parallels 3.0 sareng OSX Leopard.