Fitur Platform Média Pamasaran Sosial Perusahaan

Upami anjeun organisasi ageung, biasana aya genep aspék kritis parangkat lunak perusahaan anu anjeun peryogikeun salawasna: Hierarchies Akun - panginten fitur anu paling dipénta pikeun platform perusahaan nyaéta kamampuan ngawangun hirarki akun dina solusina. Janten, perusahaan induk tiasa nyebarkeun atas nami mérek atanapi waralaba di handapeunana, ngaksés datana, ngabantosan dina ngatur sareng ngatur sababaraha akun, sareng ngendalikeun aksés. Prosés Persetujuan - organisasi perusahaan biasana gaduh