Kumaha Téknologi Digital Ngahasilkeun Bentang Kreatif

Salah sahiji téma teras-terasan anu kuring nguping ngeunaan kamajuan téknologi nyaéta yén éta bakal nempatkeun padamelan dina résiko. Sanaos éta leres dina industri sanés, kuring sacara serius ragu yén éta bakal mangaruhan yén dina pamasaran. Pemasar kabanjiran ayeuna salaku jumlah mediums sareng saluran anu teras-teras ningkat bari sumberdaya pamasaran tetep statis. Téknologi nyayogikeun kasempetan pikeun ngajadikeun otomatis tugas anu repetitive atanapi manual, nyayogikeun para pemasar langkung seueur waktos

MindMapping sareng Kolaborasi pikeun Perusahaan

Klién kami, Mindjet, parantos ngaluncurkeun tawaran énggal khusus anu dirancang pikeun perusahaan. Salaku tambahan, aranjeunna ngagulung pembaruan pikeun produk manajemén gawé kolaborasi Connect - nyangking integrasi lengkep dina Wéb, desktop sareng alat sélulér pikeun iraha waé, dimana waé kolaborasi (sareng halaman wéb anyar pikeun cocog sareng solusi énggal). Mindjet Connect V4 neraskeun épolusi produk pikeun nyayogikeun hiji pangalaman pangguna anu nyambungkeun ideu sareng rencana kalayan ngajalankeun rencana éta. Pangguna Mindjet Connect

Quark Promote Nawarkeun Solusi Hybrid pikeun Kabutuhan Nerbitkeun Usaha anjeun

Quark parantos ngaluncurkeun aplikasi wéb hibrid anu ngahijikeun témplat propésional sareng parangkat lunak desktop énggal, Quark Promote. Modél anu cukup pikaresepeun ... unduh aplikasi basis Windows sareng anjeun tiasa ngawitan ngédit sareng ngunggah bahan pamasaran anjeun. Sakali bahan anjeun diunggah, anjeun tiasa nyetak sareng didistribusikeun sacara lokal ngalangkungan jaringan penerbit. Jasa ieu ngamungkinkeun anjeun mendesain kartu janji, brosur, kartu bisnis, kupon, lambaran data, amplop, brosur, kop surat sareng kartu pos

Naon Salahna sareng Kartu Bisnis Anjeun?

Kartu bisnis sok janten latihan anu pikaresepeun pikeun kuring. Kuring kantos ngalakukeun anu bénten sareng kartu bisnis kuring - mimitina nyaéta kartu blogging kuring sareng poto kuring, teras bungkus PostIt Notes, sareng anu pang anyarna kartu langsing sareng dispenser ti Zazzle. Dinten ieu kuring nuju nonton teleseminar Alex Mandossian dina serial pendidikan bisnis anu kuring langgan sareng anjeunna nunjukkeun kasempetan anu saé anu kuring ngantep leueur ... tilu