Kumaha Twitter Ngabantosan Anjeun Ngajalankeun Dursasana anu Langkung jero

Aya transisi ageung lumangsung dina industri média sosial anu cukup pikaresepeun. Kamampuh ngadorong Dursasana langsung kana interaksi sosial tibatan kedah ngarujuk deui kana situs anjeun. Sadayana terang yén unggal-unggal anjeun naros ka jalma pikeun ngeklik, aya turunna tingkat réspon. Pikeun perusahaan anu ngamajukeun produk atanapi jasa na dina Twitter, ngajantenkeun pangguna angkat tina tweet penjualan, ka halaman produk, ka hiji