Coba Kartu dina Youtube pikeun Ningkatkeun Dursasana sareng Pamirsa

Kalayan seueur pandangan sareng pamilarian sapertos dina Youtube, sigana aya kasempetan anu kaleungitan ku henteu ngagaduhan metodologi konvérsi anu langkung saé dina video Youtube. Youtube parantos ngaluncurkeun kartu pikeun nyandak sababaraha interaktivitas tambahan dimana produser pidéo ayeuna tiasa nyisipkeun panggilan-to-aksi anu hadé dina unsur slide-in kana pidéo aranjeunna. Hiji catetan - Kartu henteu jalan salian ti overlay CTA ayeuna anu aya di Youtube. Ieu tinjauan Ihtisar

Cara Cerdas pikeun Ngagabungkeun Kandungan Pamasaran sareng SEO

Jalma-jalma di Blogmost.com ngembangkeun infographic ieu sareng namina Little Known Ways to Build High Quality Backlinks di 2014. Kuring henteu yakin kuring resep judul éta ... Saur perusahaan henteu kedah pokus kana ngawangun tautan deui. Ahli pamilarian lokal kami dina Strategi Situs resep nyarios yén strategi anyar peryogi kéngingkeun tautan tibatan aktip ngawangunna. Langkung penting, kuring yakin infographic ieu ngagabungkeun sajumlah alat sareng situs distribusi dimana anjeun tiasa