WordPress Mobile sareng WPtouch Pro

Sababaraha jalma parantos mairan kumaha saé blogna dina alat sélulér. Kami nuju nampi sakitar 5% pengunjung kami ngalangkungan alat sélulér… 2% dina iPhone hungkul. Penting pikeun nyayogikeun pangalaman pangguna anu sanés ku alat… naha éta nganggo Onswipe pikeun pangalaman iPad unik - atanapi nganggo WPtouch Pro pikeun pangalaman WordPress sélulér dina iPhone, Droid atanapi alat sanés. Catetan: WPtouch Pro ogé ngadukung iPad… éta henteu sakumaha

Fotografi 101 sareng Paul D'Andrea

Paul D'Andrea sareng kuring pendak nalika kuring damel di ExactTarget. Sapertos seueur pamekar anu kado, Paul ngagaduhan kreatif, sisi artistik ogé. Karepna fotografi. Salah sahiji poto Paulus ngeunaan Coyote di kuburan lokal nyaéta dina Majalah Bulanan Indianapolis bulan ieu. Natal kamari, kuring sareng anak kuring ngagaleuh kaméra digital Nikon D40 SLR pikeun putri abdi, Katie. Katie parantos resep kana fotografi sareng kami hoyong nyepak