Soundtrap: Nyiptakeun Tamu-Didorong Podcast anjeun dina Awan

Upami anjeun kantos hoyong ngadamel podcast sareng nyandak tamu, anjeun terang kumaha sesahna na. Kuring ayeuna nganggo Zoom pikeun ngalakukeun ieu kusabab aranjeunna nawiskeun pilihan multi-lagu nalika ngarékam… mastikeun yén kuring tiasa ngédit lagu unggal jalma sacara mandiri. Masih ngabutuhkeun kuring ngimpor lagu audio sareng nyampurna dina Garageband. Dinten ieu kuring nuju nyarios sareng kolega Paul Chaney sareng anjeunna ngabagi alat anyar sareng kuring,

Pedaran: Édit Audio Nganggo Transkrip

Henteu sering kuring resep pisan ngeunaan téknologi ... tapi Descript parantos ngaluncurkeun layanan studio podcast anu ngagaduhan sababaraha fitur anu leres-leres matak panasaran. Anu pangsaéna, numutkeun kuring, nyaéta kamampuan ngédit audio tanpa éditor audio anu saleresna. Déskripsi nyalin podcast anjeun, kalayan kamampuan ngédit podcast anjeun ngalangkungan téks éditan! Kuring kantos janten podcast anu gemar mangtaun-taun, tapi kuring sering ngahelas ngédit podcast kuring. Nyatana, kuring parantos ngantep sababaraha wawancara anu endah