Widget Sidebar WordPress sareng Shortcode pikeun Maénkeun Podcast

Upami anjeun kantos ngagunakeun widget RSS standar pikeun WordPress sareng ngalebetkeun eupan Podcast RSS, anjeun bakal perhatoskeun éta ngan ukur nembongkeun judul sareng katerangan. Éta sabab standar iTunes pikeun eupan podcast nambihan tag tambahan pikeun gambar anu aya hubunganana sareng podcast ogé lokasi file podcast éta sorangan. Sanaos WordPress gaduh pamuter audio nyalira, duanana henteu damel babarengan… dugi ka ayeuna! Kuring rada frustasi teu tiasa