Dimana Pikeun Host, Sindikasi, Bagikeun, Optimalkeun, sareng Ngamajukeun Podcast Anjeun

Taun kamari mangrupikeun taun podcasting ngabeledug dina popularitas. Nyatana, 21% urang Amerika langkung yuswa 12 taun parantos nyarios yén aranjeunna ngupingkeun podcast dina sasih kamari, anu teras-terasan ningkat sataun langkung tina 12% pangsa di 2008 sareng kuring ngan ukur ningali jumlah ieu terus tumuh. Janten parantos mutuskeun pikeun ngamimitian podcast anjeun nyalira? Nya, aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun heula - dimana anjeun bakal host

Fireside: Website Podcast Sederhana, Hosting, sareng Analytics

Kami ngaluncurkeun podcast régional anu kacatet dina Indianapolis Podcast Studio kami tapi kami henteu hoyong ngalangkungan kasulitan ngawangun situs, kéngingkeun host podcast, teras ngalaksanakeun métrik feed podcast. Salah sahiji alternatif nyaéta host di SoundCloud, tapi kami rada ragu-ragu kumargi aranjeunna caket nutup - henteu ragu aranjeunna kedah ngalihkeun modél pendapatanna sareng kuring henteu yakin naon hartosna pikeun sadayana

Sederhana: Terbitkeun Podcast anjeun ku Jalan Gampang

Sapertos seueur podcaster, kami nampi podcast kami di Libsyn. Jasa éta ngagaduhan seueur pilihan sareng integrasi anu lumayan ageung tapi tiasa disesuaikan pisan. Kami kacida teknisna, sanaos kitu, kuring yakin yén paling usaha bakal ngagaduhan waktos anu sesah ngeusian sadaya data anu diperyogikeun ngan saukur pikeun nyebarkeun podcast saderhana. Sering kali, platform warisan gaduh panerapan anu jero sapertos kitu misi penting pisan yén ningkatkeun pangalaman pangguna mangrupikeun kaputusan anu teuing picilakaeun