Transistor: Host sareng Sebarkeun Podcast Usaha Anjeun Sareng Platform Podcasting Ieu

Salah sahiji klien kuring parantos ngalaksanakeun padamelan anu saé dina ngungkit pidéo sapanjang situsna sareng ngalangkungan YouTube. Kalayan kasuksésan éta, aranjeunna hoyong ngalakukeun wawancara anu langkung panjang, langkung jero sareng tamu, konsumén, sareng internal pikeun ngabantosan ngajelaskeun mangpaat produkna. Podcasting mangrupikeun sato galak anu béda dina ngembangkeun strategi anjeun… sareng hostingna ogé unik. Nalika kuring ngembangkeun strategina, kuring nyayogikeun tinjauan ngeunaan: Audio - pamekaran