Dihaturkeun: Solusi Marketing Eusi Audio pikeun Merek Perusahaan

Dimekarkeun tina ideu yén paguneman kedah janten garis penting pikeun sadaya eusi pamasaran, Casted mangrupikeun hiji-hijina platform pamasaran kontén anu diwangun pikeun nguatkeun pamasar pikeun ngaksés, nguatkeun, sareng atribut kontén podcast mérekna pikeun ngasuh sakabéh strategi pemasaran kontén. Beda sareng solusi pamasaran kontén anu sanés, anu diwangun pikeun ngabantosan para pemasar pikeun langkung seueur eusi tulisan, Casted ngamungkinkeun para pemasar janten langkung épéktip sareng éfisién ku cara nyandak pendekatan audio-heula. Sareng Casted

Dimana Pikeun Host, Sindikasi, Bagikeun, Optimalkeun, sareng Ngamajukeun Podcast Anjeun

Taun kamari mangrupikeun taun podcasting ngabeledug dina popularitas. Nyatana, 21% urang Amerika langkung yuswa 12 taun parantos nyarios yén aranjeunna ngupingkeun podcast dina sasih kamari, anu teras-terasan ningkat sataun langkung tina 12% pangsa di 2008 sareng kuring ngan ukur ningali jumlah ieu terus tumuh. Janten parantos mutuskeun pikeun ngamimitian podcast anjeun nyalira? Nya, aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun heula - dimana anjeun bakal host