Platform Media Sosial Mana Anu Ngadorong Penjualan Anu Paling?

Wah… pikeun langkung ngartos kumaha média sosial mangaruhan industri ecommerce, Shopify nganalisis data tina 37 juta kunjungan média sosial anu nyababkeun 529,000 paréntah. Ieu sababaraha sorotan tina infographic anu aranjeunna bagikeun: Ampir dua per tilu sadaya kunjungan média sosial ka toko Shopify asalna tina Facebook. Rata-rata 85% sadaya pesenan tina média sosial asalna tina Facebook. Pesenan ti Reddit ningkat 152% dina 2013. Polyvore ngahasilkeun urutan rata-rata pangluhurna

10 Situs Dagang Sosial pikeun Ngajalankeun Lalu Lintas Toko

Nalika ngeunaan nyetir patalimarga, aya seueur situs sareng jasa anu parantos ngagaduhan pemirsa anu anjeun nyobian ngahontal. Kuring yakin anjeun parantos nguping sababaraha situs perdagangan sosial ageung sapertos Groupon sareng Living Social - tapi aya seueur deui anu parantos popularitas. Sababaraha pisan khusus pikeun barang méwah, atanapi sasar ka Ibu, anu sanésna ngan ukur nyobian mendakan hal keren anu salajengna di kota anjeun. The

AddShoppers: Platform Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers ngabantosan anjeun ningkatkeun pendapatan sosial, nambihan tombol bagi sareng nyayogikeun anjeun analisa kumaha sosial mangaruhan perdagangan. AddShoppers ngabantosan panyadia ecommerce ngungkit média sosial pikeun ngajantenkeun langkung seueur penjualan. Tombol bagi hasil, hadiah sosial, sareng aplikasi bagi paméséran ngabantosan anjeun kéngingkeun saham sosial anu langkung teras tiasa ngajantenkeun penjualan sosial. Analitik AddShoppers ngabantosan anjeun ngalacak pangunjung anjeun sareng ngartos saluran sosial mana anu dikonversi. AddShoppers ningkatkeun Dursasana konsumén ku ngahijikeun