JARVEE: Perangkat Lunak Otomatisasi Media Sosial Berbasis Windows.

JARVEE mangrupikeun platform anu mampuh anu ngoperasikeun gaganti tim média sosial pikeun mastikeun kasuksésan mérek online anjeun ku cara numuwuhkeun, nyetir langkung seueur lalu lintas, sareng nyetir langkung seueur pikeun bisnis anjeun. Kusabab éta perangkat lunak desktop basis windows, éta henteu ngagaduhan seueur watesan API jasa sareng platform otomatis pihak katilu. Hiji kecap peringatan, anjeun tiasa ngalakukeun sababaraha karuksakan nyata reputasi anjeun ku cara spamming jaringan sosial kalayan alat sapertos kieu. Éta a