Kumaha Nyiapkeun Geser PowerPoint Anjeun Dina Jandéla Tunggal pikeun Acara Maya

Nalika perusahaan teras damel ti bumi, jumlah rapat virtual parantos ningkat. Kuring leres-leres reuwas kana sababaraha rapat dimana presenter ngagaduhan masalah anu leres-leres ngabagi Presentasi PowerPoint dina layar. Kuring ogé henteu ngaleungitkeun diri tina ieu ... Kuring parantos sababaraha kali sapanjang jalan sareng nyangsang ngamimitian webinar kusabab masalah anu kuring nyuntik. Salah sahiji setting anu mutlak, anu kuring pastikeun disetel sareng disimpen kalayan unggal online

SiteKick: Otomatis Ngalaporkeun Laporan Berlapis Bodas pikeun Klién Anjeun

Upami anjeun damel pikeun sababaraha klien, ngawangun laporan dasar atanapi ngahijikeun sababaraha sumber kana solusi dasbor tiasa rumit. SiteKick tiasa ngadamel sadaya laporan anjeun anu teras-terasan nganggo laporan mingguan, bulanan, sareng triwulanan. Unggal laporan aya dina format presentasi (PowerPoint) sareng tiasa dicap, bodas dilabélan ka agénsi atanapi klien anjeun, sareng hasilna tiasa diédit atanapi inpormasi tambihan disayogikeun sateuacan dikirim ka klien anjeun. SiteKick Nyayogikeun Manpaat Di handap ieu ngalaporkeun Multi-Sumber

Manggihan Center of Gravitasi pikeun Great presentasi Desain

Sadayana terang yén PowerPoint mangrupikeun bahasa bisnis. Masalahna, seuseueurna dek PowerPoint henteu langkung ti séri slide anu overstuffed sareng sering ngabingungkeun anu ngiringan soliloquies anu ngainduksi ku presenter. Saatos ngembangkeun rébuan presentasi, kami parantos ngaidentifikasi prakték pangsaéna anu saderhana, nanging jarang dianggo. Pikeun tujuan éta, urang nyiptakeun Center of Gravity, kerangka anyar pikeun ngawangun presentasi. Ide na nyaéta unggal dek, unggal slide, sareng unggal eusi

CELUM sateuacanna Manajemén Aset Digital

Kami parantos nyerat ngeunaan tujuan sistem Digital Asset Management sareng kamampuanna pikeun ngamankeun mérek sareng olahtalatah, nyayogikeun mesin anu tiasa dipilarian pikeun milarian kontén, ogé mangrupikeun cara ngarobah jinis média pikeun dianggo ngalangkungan saluran anu sanés. Pemasar canggih bahkan ngamanpaatkeun sistem pikeun ngawas penjualan sareng alignment pamasaran ogé efektivitas penjualan. Sedengkeun seueur sistem DAM anu sanésna nyaéta sistem file anu dimulyakeun anu henteu leres-leres ningkatkeun prosés, CELUM

4 Cara Stratégi Manajemén Presentasi Anjeun - atanapi Kurangna - mangrupikeun Wasting Time, Sumber sareng Bisnis

Dupi anjeun ngabantosan kuring pikeun nempatkeun presentasi ieu babarengan? Rapat kuring nuju sajam. Abdi henteu mendakan slide éta. Éta slide anu salah. $ #! * Éta dek salah. Sora dalit? Teras anjeun TEU nganggo strategi manajemén presentasi anu épéktip. Hasilna, anjeun kaleungitan waktos, sumberdaya sareng, pangutamana, bisnis. Manajemén presentasi mastikeun yén pesen anu leres dikomunikasikan dina waktos anu paling kritis - nalika jalma penjualan nyarios sareng a