DataRobot: Platform Pembelajaran Mesin Otomatis Perusahaan

Waktu maca: 3 menit Mangtaun-taun ka pengker, kuring kedah ngalakukeun analisis kauangan anu ageung pikeun perusahaan kuring pikeun ngaduga naha kenaikan gaji tiasa ngirangan karyawan, biaya latihan, produktivitas, sareng moral karyawan sacara umum. Abdi émut ngaji sareng nguji sababaraha modél salami sababaraha minggu, sadayana nyimpulkeun yén bakal aya tabungan. Sutradara kuring mangrupikeun jalma anu luar biasa sareng naros kuring balik sareng parios aranjeunna sakali deui sateuacan urang mutuskeun pikeun nabrak gajih pikeun sababaraha ratus padamel.

Gartner Prédiksi Top 10 Technologies pikeun 2011

Waktu maca: 5 menit Éta pikaresepeun maca ramalan Gartner ngeunaan 10 téknologi luhur pikeun 2011… sareng kumaha ampir unggal prediksi anu mangaruhan pamasaran digital. Komo kamajuan panyimpenan sareng pakakas anu mangaruhan kamampuan perusahaan pikeun berinteraksi atanapi ngabagi inpormasi sareng konsumén sareng prospek langkung gancang sareng éfisién. Sapuluh Téknologi Top pikeun Komputasi Awan 2011 - Layanan komputasi awan aya sapanjang spéktrum ti masarakat terbuka dugi ka swasta tertutup. Tilu taun ka hareup bakal ningali pangirimanna