Tren Pemasaran Digital & Prédiksi

Pancegahan anu dilakukeun ku perusahaan nalika pandemi sacara signifikan ngaganggu ranté pasokan, tingkah laku mésér konsumen, sareng usaha pamasaran anu aya hubunganana sareng sababaraha taun terakhir ieu. Numutkeun kuring, parobihan konsumén sareng bisnis pangageungna kajadian sareng balanja online, pangiriman bumi, sareng pangmayaran mobile. Pikeun pemasar, urang ningal pergeseran dramatis dina pangasilan investasi dina téknologi pamasaran digital. Kami teraskeun ngerjakeun langkung seueur, ngalangkungan langkung seueur saluran sareng medium, kalayan kirang karyawan - ngabutuhkeun kami

Masa Depan Mobile

Unggal sababaraha dinten, putri sareng kuring gaduh perdebatan ngeunaan saha anu gaduh kabel muatanana. Kuring mikarep ari kuring sareng anjeunna condong ngantepkeun ari na dina mobilna. Upami telepon urang duanana turun kana persentase muatan angka tunggal ... awas! Telepon kami parantos janten bagian tina jalma kami. Éta jaringan konéktip urang ka réréncangan, perékam mémori urang ayeuna, réréncangan urang anu ngingetan urang naon anu kedah dilakukeun, bahkan

Aduh sareng Alus riddance ka Marketing di 2013

Naha taun ayeuna ngabandungan anjeun? Éta pikeun kuring. Mangrupikeun taun anu sesah sabab kuring kaleungitan bapak, kaséhatan kuring sangsara, sareng bisnis ngagaduhan sababaraha kaayaan anu pikasieuneun - kalebet perpisahan sareng sobat dalit sareng batur sapagawean. Anjeun jalma maca blog kuring kanggo inpormasi pamasaran janten kuring henteu hoyong pokus kana masalah anu sanés (sanaos pangaruhna ageung), kuring hoyong langsung nyarios ka Téhnologi Pamasaran sareng Pemasaran. Pamasaran di 2013

Gartner Prédiksi Top 10 Technologies pikeun 2011

Éta pikaresepeun maca ramalan Gartner ngeunaan 10 téknologi luhur pikeun 2011… sareng kumaha ampir unggal prediksi anu mangaruhan pamasaran digital. Komo kamajuan panyimpenan sareng pakakas anu mangaruhan kamampuan perusahaan pikeun berinteraksi atanapi ngabagi inpormasi sareng konsumén sareng prospek langkung gancang sareng éfisién. Sapuluh Téknologi Top pikeun Komputasi Awan 2011 - Layanan komputasi awan aya sapanjang spéktrum ti masarakat terbuka dugi ka swasta tertutup. Tilu taun ka hareup bakal ningali pangirimanna

2010: Saring, Pribadi, Optimalkeun

Kami kalindih ku inpormasi tina média sosial, sungsi sareng koropak kami. Jilidna terus naék. Kuring teu ngagaduhan kirang ti 100 aturan dina koropak kuring pikeun pesen rute sareng waspada kalayan leres. Kalénder kuring nyingkronkeun antara Blackberry, iCal, Google Calendar sareng Tungle kuring. Kuring gaduh Google Voice pikeun ngatur telepon bisnis, sareng YouMail pikeun ngatur telepon langsung ka telepon kuring. Joe Hall nyerat dinten ayeuna yén masalah karusiahan sareng panggunaan data anu dipersonalisasi ku Google tiasa