Kado Anu Paling Kawéntar Taun ieu kanggo Milénial? Hint: Sanés sanés XBox

Blackhawk Network mangrupikeun ahli dina leyuran mayar prabayar - duanana fisik boh sélulér. Survei anyar aranjeunna ngaleupaskeun uncovers wawasan anyar ngeunaan karesep milénium pikeun masihan sareng nampi kartu kado dina usum liburan ieu. Data anyar nunjukkeun yén kartu kado bakal luhur dina daptar pikeun dipésér ku sareng milénium dina usum liburan ieu. Data ieu asalna tina survey online Désémber 2013 langkung ti 400 millennial yuswa 18-28: Kalayan langkung seueur