Xara: Nyiptakeun Dokumén Pemasaran Anu Sacara visual dina Menit

Teu aya dinten anu ngalirkeun yén kuring henteu damel di Illustrator, Photoshop, sareng InDesign sareng kuring teras-terasan frustasi ku henteu konsistén dina unggal alat nawiskeun. Kuring nampi catetan ti tim di Xara saminggu katukang pikeun nyandak mesin penerbitan onlinena pikeun uji coba. Sareng kuring leres-leres kagum! Xara Cloud mangrupikeun alat desain pinter anyar anu dikembangkeun pikeun non-désainer anu ngajantenkeun nyiptakeun bisnis sareng pamasaran visual sareng propésional

Pipa Penjualan B2B: Ngarobih Klik kana Palanggan

Naon ari pipa penjualan? Dina bisnis sareng bisnis (B2B) sareng bisnis ka konsumén (B2C) dunya, organisasi penjualan damel pikeun ngitung jumlah kalungguhan anu aranjeunna ayeuna nyobian ngarobih kana konsumén. Ieu nyayogikeun aranjeunna ramalan ngeunaan naha aranjeunna badé ngahontal tujuan organisasi nalika aya hubunganana sareng jumlah akuisisi sareng nilai. Éta ogé nyayogikeun departemén pamasaran kalayan raos ngadesek pikeun

13 Taktik Pamasaran Eusi B2B Anu Kawéntar

Ieu mangrupikeun infographic anu pikaresep anu kuring hoyong bagikeun ti Wolfgang Jaegel. Henteu ngan saukur kusabab éta nyayogikeun naon stratégi pamasaran kontén anu dikaluarkeun ku para pemasar B2B, tapi kusabab celah anu kuring tingali dina eusi naon anu dikintunkeun versus naon pangaruh tina strategi éta. Dina raraga popularitas, daptar nyaéta média sosial, tulisan dina halaman wéb anjeun, buletin, blog, kajadian di jalma, studi kasus, pidéo, tulisan dina

Kaleresan Nyatana Ngeunaan Corong Penjualan Anjeun

Mimiti, kami resep sponsor kami di PaperShare, anu parantos nguatkeun perpustakaan sumberdaya kami kalayan sadaya whitepaper sareng ebook buku sponsor urang. Kuring kungsi ngabeledug ngagarap infographic ieu sareng aranjeunna. Salila prosés ieu, urang ngagali naha pamasaran eusi henteu deui saluran pamasaran tunggal; éta saéstuna mangrupikeun yayasan anu kakuatan sagala usaha pamasaran. Naha, anjeun panginten naros? Nya, statistik ieu panginten atanapi henteu ngareuwaskeun anjeun. Numutkeun kana Kaputusan Sirius: B2B

Kapost: Kolaborasi Eusi, Produksi, Distribusi, sareng Analisis

Pikeun pemasar kontén perusahaan, Kapost nyayogikeun platform anu ngabantosan tim anjeun pikeun kolaborasi sareng ngahasilkeun kontén, alur kerja sareng distribusi kontén éta, sareng analisa panggunaan konténna. Pikeun industri anu diatur, Kapost ogé ngabantosan dina nyayogikeun jalan satapak Inok dina éditan eusi sareng persetujuan. Ieu tinjauan: Kapost ngatur unggal léngkah prosés dina hiji platform: Stratégi - Kapost nyayogikeun kerangka persona dimana anjeun netepkeun unggal tahap dina