5 Tip Pikeun Ngungkulan Média Salaku Sumber Ahli

Wartawan TV sareng cetak ngawawancara para ahli ngeunaan sagala rupa topik, ti ​​mimiti ngarancang kantor bumi dugi ka cara anu pangsaéna pikeun hemat pikeun pangsiun. Salaku ahli dina bidang anjeun, anjeun tiasa disebat ilubiung dina segmen siaran atanapi tulisan cetak, anu tiasa janten cara anu saé pikeun ngawangun mérek anjeun sareng ngabagi pesen anu positip ngeunaan perusahaan anjeun. Ieu lima tips pikeun mastikeun pangalaman média anu positip sareng produktif. Iraha

Pangalusna. Siaran pérs. Kantos.

Kami nampi tumpukan rilis pers dina koropak kami unggal dinten sareng kuring nebak yén 99% diantaranana dihapus dina pandangan. Éta henteu hartosna aranjeunna henteu kapake ... urang teras-terasan milarian sakedik berita anu aya hubunganana sareng anjeun di komunitas urang. Kauntungannana siaran pers nyaéta distribusi anu épéktip… anu ngarugikeunana nyaéta biasana henteu ditulis sacara parah sareng malih - sasaran anu goréng. Nalika urang naros ka Dittoe

Kaseueuran Pamaké Teu resep Parobihan

Kuring kantos maca seueur ngeunaan desain panganteur pangguna anyar dina Facebook sareng sabaraha pangguna parantos ngadorong parobahanana, ironisna liwat survey anu diluncurkeun salaku Facebook App. Aranjeunna henteu ngan ukur henteu resep kana parobihan, aranjeunna nganggap hina: Salaku jalma anu maca sareng niténan desain anu sakedik, kuring ngahargaan desain anu langkung saderhana (kuring benci kana navigasi anu sengsara na sateuacanna) tapi kuring rada resep yén aranjeunna ngan saukur nyolong kesederhanaan Twitter sareng