ExactTarget Marketing Cloud Ngaluncurkeun Studio Sosial

Pangeluaran média sosial di Amérika Serikat diperkirakeun tumuh tina $ 4.8B di 2013 janten $ 12.6B di 2018 numutkeun Forrester, sareng 58% pemasar nyatakeun yén aranjeunna rencanana ningkatkeun anggaran pamasaran sosial, numutkeun laporan ExactTarget Marketing Cloud's 2014 State of Marketing. Pemasar kedah skala pamasaran kontén sosial, Dursasana, penerbitan sareng analitik antara pagawé sareng tim. Radian6 Buddy Media Sosial Studio ngamungkinkeun perusahaan pikeun ngadeukeutan palangganna sareng kolaborasi sacara internal ngalangkungan: Workspaces