Anu Dipikabutuh ku Pemasar ngeunaan Ngajaga Harta Inteléktual

Salaku pamasaran-sareng sadaya kagiatan bisnis sanés - parantos beuki ngandelkeun téknologi, mayungan intelektual parantos janten prioritas utama pikeun perusahaan anu suksés. Kusabab kitu unggal tim pamasaran kedah ngartos dasar hukum hak cipta intelektual. Naon Harta Inteléktual? Sistem légal Amérika nyadiakeun hak tangtu jeung protections keur boga harta. Ieu hak jeung protections malah manjangkeun saluareun wates kami liwat pasatujuan dagang. intelektual tiasa wae produk tina pikiran