Tantangan Marketing - Sareng Solusi - pikeun 2021

Taun ka tukang mangrupikeun perjalanan anu gagah pikeun para pemasar, maksa usaha di ampir unggal séktor pikeun pangsi atanapi bahkan ngagentos sadayana strategi dina nyanghareupan kaayaan anu teu kaémutan. Pikeun seueur jalma, parobihan anu paling penting nyaéta pangaruh tina jarak sosial sareng panyumputan tempatna, anu nyiptakeun lonjakan ageung dina kagiatan balanja online, bahkan di industri anu e-commerce henteu saacanna diucapkeun. Pergeseran ieu nyababkeun bentang digital anu ramé, kalayan langkung seueur organisasi anu ngusahakeun konsumén

ePR ngarusak Marketing ... di Éropa

GDPR diwanohkeun Méi 2018 sareng éta saé. Nya éta manteng. Langit henteu ragrag sareng sadaya jelema jalanan dintenna. Sababaraha langkung henteu kaganggu tibatan anu sanés. Kunaon Kusabab éta mastikeun dibébaskeun, ijab kabul, khusus, terang sareng teu jelas ayeuna diperyogikeun ti warga Éropa sateuacan perusahaan tiasa ngirim email ka aranjeunna. Oke… Tapi hayu urang ulang. Naha raksasa otomatisasi pamasaran dunya, HubSpot, Marketos jsb ngawartosan yén kontén mangrupikeun raja? Upami anjeun nyiptakeunana,