Penjualan sareng Pemasaran: Kaulinan Asli singgasana

Ieu mangrupikeun infographic anu saé tina tim Pardot ngeunaan organisasi dimana penjualan sareng perjuangan pamasaran ngajantenkeun nyalira. Salaku konsultan pamasaran, kami parantos berjuang sareng organisasi anu didorong ku penjualan ogé. Hiji masalah konci nyaéta organisasi anu didorong ku penjualan sering nerapkeun ekspektasi anu sami pikeun tim penjualanna ka tim pamasaran. Kami disewa ku organisasi anu didorong ku penjualan sabab sadar yén mérekna henteu ngawangun kasadaran, wewenang sareng kapercayaan online sareng anu jualanna