Pixelz: Jasa Retouching Poto dina Paménta pikeun E-Dagang

Upami anjeun kantos ngembangkeun atanapi ngatur situs ecommerce, hiji aspek anu kritis tapi nyéépkeun waktos nyaéta kamampuan anjeun pikeun nyimpen poto produk anu mutahir dina situs. Tilu pangusaha Denmark anu bosen ngajalankeun masalah anu sami frustasi sareng paska produksi anu diwangun Pixelz, platform jasa anu bakal ngédit, retouch, sareng ngaoptimalkeun gambar produk pikeun anjeun, ngabébaskeun kréatip anjeun pikeun didamel. E-commerce diwangun dumasar kana citra-miliaran gambar produk anu diklik,