MoEngage: Nganalisis, Bagéan, Ngiringan, sareng Ngatur Personalisasi Lalampahanna Consumer Mobile-Mimiti

Konsumén sélulér heula sanés. Nalika kahirupan aranjeunna ngurilingan telepon sélulérna, aranjeunna ogé ngaluncatan antara alat, lokasi, sareng saluran. Konsumen ngaharepkeun mérek pikeun salawasna aya dina léngkah sareng aranjeunna sareng nganteurkeun pangalaman anu dipersonalisasi dina sadaya titik-titik fisik sareng digital. Misi MoEngage nyaéta ngabantosan mérek nganalisis, ngabagi, ngiringan, sareng ngahususkeun perjalanan konsumen. Tinjauan MoEngage Nganalisis Wawasan Perjalanan Palanggan anu disayogikeun ku MoEngage ngabantosan pamasar dina pemetaan perjalanan palanggan urang janten

Studi InMoment Ngungkabkeun 6 Konci Anu Teu Diarepkeun pikeun Personalisasi

Pemasar ngahubungkeun pangalaman anu dipersonalisasi ku iklan anu ditargetkeun samentawis konsumen ngajantenkeun pangalaman palangganna (CX) kalayan dukungan sareng pameseran. Nyatana, 45% konsumén ngutamakeun gaduh pangalaman anu dipersonalisasi pikeun interaksi pangrojong tibatan anu kaayaan pamasaran atanapi prosés pameseran personalisasi. Gap parantos dikenalkeun sareng lengkep didokuméntasikeun dina panilitian internasional énggal ti InMoment, The Power of Emotion and Personalization: Kumaha Merek Tiasa Ngartos sareng Minuhan Ekspektasi Konsumén. Di unggal nagara anu disurvei, mérek sareng

15 Cara Pikeun Ningkatkeun Laju Konversi Ecommerce Anjeun

Kami parantos damel sareng toko vitamin sareng suplemén online pikeun ngabantosan ningkatkeun pisibilitas pamilarian sareng tingkat konvérsi aranjeunna. Dursasana parantos nyéépkeun waktos sareng sumberdaya, tapi hasilna parantos mimiti ditingalikeun. Situs peryogi dipasang deui sareng didesain ulang tina taneuh. Sedengkeun éta situs anu pinuh fungsina sateuacan, éta ngan ukur henteu ngagaduhan seueur unsur anu diperyogikeun pikeun ngawangun kapercayaan sareng ngagampangkeun konvérsi sapanjangna

Solusi Personalisasi Ecommerce Meryogikeun 4 Strategi ieu

Nalika para pemasar ngabahas personalisasi e-commerce, aranjeunna biasana nyarios ngeunaan hiji atanapi dua fitur tapi sono sadaya kasempetan pikeun nyiptakeun pangalaman balanja anu unik sareng individual pikeun anu datang. Pangecér online anu parantos ngalaksanakeun sadayana 4 fitur - sapertos Disney, Uniqlo, Converse sareng O'Neill - ningali hasil anu luar biasa: 70% kanaékan pangunjung ecommerce 300% kanaékan pendapatan per milarian 26% kanaékan konvérsi Sedengkeun éta saé pisan , industri gagal

Henteu Nyebarkeun Pangalaman Pribadi Anu Nganyenyeri Anjeun

Dina IRCE taun ayeuna di Chicago, kuring ngawawancara David Brussin, pangadeg Monetate, sareng éta mangrupikeun paguneman anu langkung terang dina robih ekspektasi konsumén sareng pangalaman anu aranjeunna ngarepkeun ti pangecér boh online sareng pareum. Kasus pikeun personalisasi beuki kuat sareng panginten nembé ngahontal titik tip. Laporan Kuartal Ecommerce Monetate nembé nunjukkeun yén tingkat mumbul naék, rata-rata nilai urutan turun sareng tingkat konvérsi terus turun.