10 Jenis Pidéo YouTube Anu Bakal Ngabantosan Tumuwuh Usaha Leutik Anjeun

Aya deui YouTube tibatan video ucing sareng gagal kompilasi. Nyatana, seueur deui. Kusabab upami anjeun bisnis énggal nyobian ningkatkeun kasadaran merek atanapi ningkatkeun penjualan, terang kumaha nyerat, pilem, sareng ngamajukeun pidéo YouTube mangrupikeun kaparigelan pamasaran abad 21. Anjeun teu kedah anggaran pamasaran ageung kanggo nyiptakeun eusi anu ngarobah pandangan kana penjualan. Anu diperyogikeun nyaéta smartphone sareng sababaraha trik perdagangan. Sareng anjeun tiasa