Kumaha Nyingkronkeun 2 Kalénder Google

Kalayan akuisisi agénsi kuring sareng ayeuna damel salaku pasangan di mitra Salesforce énggal kuring, kuring ngagaduhan masalah dimana kuring ngajalankeun dua akun G Suite sareng ayeuna gaduh 2 kalénder pikeun diatur. Rekening agénsi lami kuring masih aktip pikeun dianggo pikeun publikasi sareng nyarios - sareng akun énggal kanggo Highbridge. Nalika kuring tiasa ngabagi sareng ningali unggal kalénder anu sanésna, kuring ogé kedah leres-leres ningalikeun waktos

Taskade: Manajer Tugas Real-Time sareng Pidéo sareng Éditor Kolaboratif

Bulan kamari ieu, kuring dipénta ku dua firma anu béda pikeun ngagunakeun sababaraha sistem manajemen pikeun proyék-proyék kami. Aranjeunna duanana pikasieuneun. Matak lempeng; éta manajemén proyék anu maéhan produktivitas kuring. Sistem manajemén proyék kedah gampang dianggo upami anjeun hoyong tim anjeun janten produktip. Kuring ngahargaan platform manajemén tugas saderhana, sareng éta kumaha Taskade didesain. Naon Taskade? Taskade mangrupikeun aplikasi kolaborasi real-time pikeun ideu, tujuan, sareng tugas sadidinten. Ngatur

Kumaha Urang Anggo Alat Sosial di gaw

Dina panilitian ti Microsoft ngeunaan Pamakéan Alat Sosial sareng Persépsi di Perusahaan, katingalina yén aranjeunna parantos mendakan langkung seueur bukti yén awéwé langkung pinter tibatan lalaki. Lalaki langkung kamungkinan tibatan awéwé pikeun nyarios larangan ieu kusabab masalah kaamanan, sedengkeun awéwé langkung gampang nyalahkeun kaleungitan produktivitas. Heug Pisan musibah éta, saatos ieu, urang masih gaduh sababaraha urang di tempat damel anu nganonaktipkeun kamampuan pikeun

Tanggung Jawab Perusahaan

Kuring tiasa ngabagi sababaraha carita horor anu hébat sareng anjeun dina sajarah kuring sareng bank sareng kartu kiridit. Sababaraha hal éta parantos ngaku salah kuring tapi seuseueurna mangrupikeun tindakan pikaseurieun bank. Kuring heran kumaha jalma-jalma ieu bobo peuting… kauntungan ageung, bailout, bonus éksékutip sareng biaya overage konyol bahkan henteu ngaganjel aranjeunna pikeun ningkatkeun sistemna. Ieu conto anu saé ... kartu kiridit bisnis kuring dipareuman dua kali nalika ngumbara.