7 Cara Ngaoptimalkeun Corong Konversi Marketing Online Anjeun

Seueur teuing pemasar anu teuing prihatin sareng ningkatkeun patalimarga ka situsna sanés ngarobah patalimarga anu dipibanda. Datang anu sumping dina situs anjeun unggal dinten. Aranjeunna terang produk anjeun, aranjeunna ngagaduhan anggaran, sareng aranjeunna siap mésér ... tapi anjeun henteu narik aranjeunna ku tawaran anu aranjeunna kedahna konvérsi. Dina panduan ieu, Brian Downard ti Eliv8 nunjukkeun anjeun step by step kumaha ngawangun corong pamasaran otomatis anu anjeun tiasa