MOLOCO Cloud: Data-Driven, AI-Powered Mobile Ad Solusi kanggo Aplikasi Mobile

MOLOCO Cloud mangrupikeun platform mésér otomatis pikeun inventarisasi iklan di bursa programmatic terkenal di dunya sareng jaringan iklan dina aplikasi. Ayeuna sayogi salaku platform dumasar-awan pikeun sadaya pemasar aplikasi, MOLOCO Cloud didukung ku téknologi mesin pembelajaran proprietary anu nguatkeun para pamasar mobile pikeun ngungkit data pihak-katilu sareng sinyal kontékstual ti peuntas ékosistem programmatis pikeun otomatis ngaoptimalkeun kampanye iklan dumasar kana rupa-rupa métrik kinerja. Fitur MOLOCO Awan Kalebet Bursa - ngahontal mobile

DanAds: Téknologi Periklanan Palayanan Diri Pikeun Penerbit

Iklan programmatis (otomatisasi jual beuli iklan online) parantos janten pokok pikeun para pamodér modéren mangtaun-taun sareng gampang ningali naha. Kamampuh pikeun mésér média pikeun nganggo parangkat lunak mésér iklan parantos ngaréformasi rohangan iklan digital, ngaleungitkeun kabutuhan prosés manual tradisional sapertos paménta usulan, tender, tanda petik, sareng, utamina, negosiasi manusa. Iklan programmatis tradisional, atanapi pariwara programmatis jasa anu dikokolakeun sakumaha anu kadang disebatna,

Penerbit Nyanggakeun Adtech Maéhan Kauntunganana

Wéb mangrupikeun média anu paling dinamis sareng inventif anu kantos aya. Janten upami ngeunaan iklan digital, kréativitas kedah teu aya wates wangena. Panerbit kedah, sacara tiori, tiasa sacara radikal ngabédakeun kit média na ti panerbit sanés pikeun kéngingkeun penjualan langsung sareng nganteurkeun dampak sareng kinerja anu teu aya tandinganna pikeun mitra na. Tapi aranjeunna henteu - sabab aranjeunna parantos fokus kana naon anu disebatkeun ku tech ad anu kedah dilakukeun ku penerbit, sareng sanés hal-hal anu aranjeunna

Kumaha Téknologi Digital Ngahasilkeun Bentang Kreatif

Salah sahiji téma teras-terasan anu kuring nguping ngeunaan kamajuan téknologi nyaéta yén éta bakal nempatkeun padamelan dina résiko. Sanaos éta leres dina industri sanés, kuring sacara serius ragu yén éta bakal mangaruhan yén dina pamasaran. Pemasar kabanjiran ayeuna salaku jumlah mediums sareng saluran anu teras-teras ningkat bari sumberdaya pamasaran tetep statis. Téknologi nyayogikeun kasempetan pikeun ngajadikeun otomatis tugas anu repetitive atanapi manual, nyayogikeun para pemasar langkung seueur waktos

Bentang Téknologi Periklanan Asli 2018 Ngajantenkeun Langkung Langkung ageung sareng ageung

Sakumaha didadarkeun di sebelumnya dina Sadayana Anu Anjeun Kedah Terang Ngeunaan Kecerdasan Ponggawa sareng Pangaruh na kana PPC, Asalna, sareng Iklan Témbong, ieu mangrupikeun dua bagian tina tulisan anu museurkeun kana média anu dibayar, intél jieunan sareng iklan asli. Kuring nyéépkeun sababaraha bulan ka tukang ngalaksanakeun seueur panilitian dina daérah khusus ieu anu nyababkeun terbitna dua ebook gratis. Anu kahiji, Sadayana Anu Anjeun Kedah Apal Ngeunaan Marketing Analytics sareng Kecerdasan Jieunan,