Lokalis: Nyebarkeun, Ngatur sareng Ngamajukeun Acara Anjeun Online

Pemasar nganggo acara langkung ti kantos, sareng pangaruhna atra. Nyatana, para pemasar rengking tradeshow sareng acara salaku taktik pang épéktip kadua pikeun acara halaman wéb Perusahaan Kajadian ngabantosan pikeun nyandak petunjuk anyar, ngarobih prospek anu resep ka konsumén, sareng langkung ngajelaskeun produk atanapi jasa sacara real-time. Nanging, seueur pemasar merjuangkeun henteu ngan ukur ngungkit kajadian dina kapasitas terpadu, tapi ogé pikeun ngartos sareng ngukur kumaha aranjeunna nyetir penjualan, kasadaran mérek,