Naha Anjeun Modal dina Barang Promosi?

Akhir minggu kamari kuring diulem ku tim di Situs Strategi pikeun aya di acara radio Wéb na sareng nyarios sareng sababaraha mahasiswa Komunikasi Média Anyar anu turun ti IU Kokomo kanggo nyarios sareng kami. Éta mangrupikeun kajadian anu saé sareng para siswa sumanget sareng naroskeun seueur patarosan - henteu ngan ukur ngeunaan média anyar tapi ngeunaan bisnis sacara gembleng. Éta pikaresepeun pisan ningali kumaha