30 Platform Komunikasi Sosial Perusahaan

Sistem manajemén proyék online parantos janten platform kolaborasi sosial, ngalebetkeun aliran kagiatan, tugas, ngajadwalkeun, manajemén dokumén sareng integrasi kana sistem éksternal. Ieu mangrupikeun industri anu maju gancang sareng aya seueur pamaén dina industri. Kami nyobian pikeun ngaidentipikasi pamaén luhur dina pasar platform komunikasi sosial perusahaan di dieu! Azendoo - Rencanana, ngatur, kolaborasi sareng ngalacak karya tim anjeun ti hiji tempat. Bizzmine - Platform alur kerja anu fleksibel pikeun mempermudah prosés bisnis anjeun. Bloomfire