Publicfast: Milarian Pangaruh, Ngawangun Kampanye, sareng Ngukur Hasil

Perusahaan kuring damel sareng pabrik ayeuna anu milari ngembangkeun mérek, ngawangun situs ecommerce, sareng memasarkan produkna pikeun konsumén kalayan pangiriman bumi. Mangrupikeun téknologi anu parantos urang pasang di jaman kapengker sareng hiji faktor konci pikeun ngembangna jangkauan aranjeunna nyaéta ngaidentipikasi mikro-influencer, pangaruh anu sacara geografis, sareng pangaruh industri pikeun ngabantosan ngawangun kasadaran sareng ngadorong akuisisi. Pamasaran Influencer teras-terasan tumuh, tapi hasilna biasana dijejeran langsung sareng