Zona Dagang Ngajantenkeun Perdagangan E-commerce Offline Aman

Nalika kuring mariksa Facebook énjing-énjing, carita hébat pisan muncul ti jurusan pulisi lokal kuring. Aranjeunna nunjuk tempat di kota sareng caket sareng wangunan kota kami salaku zona perdagangan e-commerce. Aya tempat parkir sareng tombol panggero otomatis nalika kaayaan darurat. Sanés sering kuring nyerat perkawis berita sapertos kieu, tapi éta anu mimiti anu kuring kantos ngadangukeun. Babaturan anu aya dina Twitter nyarioskeun