Statistik Ieu Kedah Ngaruh Témpona anjeun ngeunaan Mobile Marketing

Naha anjeun parantos ngaunduh versi panganyarna tina Aplikasi Seluler kami - iOS, Android? Kami masih ngagarap ngarobih eusi tapi kerangka na aya, sareng butuh usaha pikeun kaluar tina taneuh berkat platform ngawangun aplikasi mobile anu saé tina Bluebridge! Kami resep pisan ngeunaan kamungkinan! Kami parantos gaduh podcast pamasaran kami sareng séri MarketingClips kami ogé nyicingan aplikasi éta! Kami ogé nyebarkeun acara sareng bahkan tiasa ngirim