UserTesting: Wawasan Manusa anu Dipénta Pikeun Ngaronjatkeun Pangalaman Palanggan

Pamasaran modéren sadayana ngeunaan konsumén. Supados suksés dina pasar anu dipuseurkeun-pelanggan, perusahaan kedah pokus kana pangalaman; aranjeunna kedah empati sareng ngupingkeun eupan balik konsumén pikeun teras-terasan ningkatkeun pangalaman anu diciptakeun sareng dikintunkeun. Perusahaan anu nganut wawasan manusa sareng kéngingkeun umpan balik kualitatif ti konsuménna (sareng sanés ngan ukur data survey) anu tiasa langkung saé hubunganana sareng hubungan sareng pembeli sareng konsumén na ku cara anu langkung bermakna. Ngumpulkeun manusa