Chip Gancang Indéks: Pangalaman EMV Langkung gancang, Hadé

Soré ieu, kuring ngadatangan putri abdi di kantorna (kumaha asikna Pa abdi?). Kuring lirén di toko di seberang jalan, Pasar Segar sareng nyandak susunan kembang anu saé pikeun mejo nya sareng sababaraha susukan kanggo staf di ditu. Nalika kuring dipariksa, kuring ditiup jauh ... Kuring ngalebetkeun kartu kiridit EMV kuring sareng éta tiasa dianggo sacara sakedapan. Éta anu panggancangna kuring kantos ningali hasil pamayaran sareng chip-diaktipkeun