Média Gagal Kusabab Kurangna Iman ka dirina sorangan

Kamari kuring gaduh paguneman anu saé sareng Brad Shoemaker, ahli média lokal anu gaduh sejarah anu panjang nyobian nyered radio kana jaman digital. Ngan aya kajadian anu sobat sejen, Richard Sickels, leumpang ka kantor. Richard ngagaduhan sajarah anu hébat dina radio ogé. Kami nyarioskeun seueur ton ngeunaan industri radio sareng kuring teras-terasan mikirkeun tadi wengi. Nalika ngajual hawa terus turun sareng karajaan radio teraskeun

Ngahijikeun Digital Marketing kana Sponsor Anjeun

Sponsor Marketing nampilkeun nilai signifikan saluareun pisibilitas mérek sareng pangunjung halaman wéb. Pemasar anu canggih ayeuna milarian maksimal tina sponsor, sareng salah sahiji cara pikeun ngalakukeun éta nyaéta ngamangpaatkeun manpaat optimasi search engine. Dina raraga ningkatkeun sponsor pamasaran sareng SEO, anjeun kedah ngaidentipikasi jinis sponsor anu béda sareng kriteria konci anu diperlukeun dina nganalisis nilai SEO. Média Tradisional - Print, TV, Radio Sponsor ngaliwatan média tradisional biasana datangna

Douglas Karr dina Tepi Radio Wéb

Nikmati waktos anu saé sareng rerencangan Erin Sparks dina Tepi radio Wéb (langganan dina iTunes) dinten Sabtu kamari ieu. Kami ngabahas sababaraha infografis, hasil teangan mayar facebook, strategi kontén sareng média sosial. Erin sareng timnya ngahasilkeun acara unggal minggu sanés sareng hirup di Indianapolis. Anjeun tiasa ogé ngadangukeun sacara langsung ngalangkungan halaman WXNT. Upami anjeun henteu kéngingkeun kasempetan pikeun ngadangukeun segmenna - ieu bagian hiji. Parios

Sadayana Masihan Sababaraha, Aya Anu Méré Sadaya. Hatur nuhun.

Proklamasi ku Présidén Amérika Serikat Amérika Dina Poé Veteran, kami masihan upeti kana jasa sareng pangorbanan lalaki sareng awéwé anu dina ngabela kabébasan urang parantos wani nganggo baju seragam Amérika Serikat. Ti lapangan sareng leuweung anu digelegkeun perang dugi ka leuweung di Asia Tenggara, ti gurun Irak dugi ka pagunungan Afganistan, patriot anu gagah nangtayungan cita-cita Bangsa urang, nyalametkeun jutaan

Minuman Sarapan Anyar - Embun Gunung?

Ngupingkeun radio nalika nuju damel mah waktos anu tenang pikeun kuring. Paduli patalimarga, kuring kémping anu senang. Ngalambatkeun lalu lintas? Henteu aya masalah… DJs kuring bakal narik kuring sareng ngamimitian dinten leres…. Dugi ka kamari…. Abdi henteu tiasa liren mikiran hal éta. Abdi ngupingkeun iklan anu hadé dina radio ngeunaan lalaki anu teu resep kana rasa kopi. Alternatipna - Mountain Dew. Embun gunung? Embun gunung!