Waktos pikeun Rap perkawis Usaha Anjeun (Entong Ngaleungit Tambang)

Dimimitian ku Tweet… Douglas Karr Rap Tribut https://t.co/oPodYLEZnQ @douglaskarr #rappitt http://t.co/gVR64opiLM - Rapp Itt (@rappittmusic) 10 Maret 2015 Pikeun nyebatkeun kuring ditiup jauh mangrupikeun hal anu kirang. Abdi teu tiasa liren seuri kumaha rap ieu ditulis sareng kuring ditalungtik ku jalma anu kuring henteu kantos pendak. Sing saha jalma éta nyaéta Dan Stokes. Dan ngamimitian Rappitt.com sareng janten ngamimitian strap finansial, milari cara unik pikeun kéngingkeun kecap (kéngingkeun?)

3 Hal Run-DMC Diajar Kuring Ngeunaan Média Sosial

Sebut kuring produk pendidikan seni liberal, tapi kuring yakin yén pandangan dunya salah kedah diinformasikeun ku seueur sumber sareng pangalaman anu mungkin. Maca buku pangénggalna ku ahli dina bidang anjeun hébat. Mésér saloba tulisan blog sareng artikel berita anu anjeun tiasa ngeunaan industri anjeun mangpaat. Hadiran konperénsi sareng lungguh dina presentasi pikeun mayunan karir anjeun disarankeun. Tapi éta ogé penting pikeun ningali diluar orbit biasa