Opat Pitunjuk Pikeun Eusi Wéb Anu Dibaca

Maca nyaéta kapasitas pikeun jalma anu tiasa maca petikan téks sareng ngartos sareng nginget-nginget naon anu nembé dibaca. Ieu sababaraha tips pikeun ningkatkeun kabaca, presentasi, sareng éksprésipis tulisan anjeun dina wéb. 1. Tulis Pikeun Wéb Maca dina wéb henteu gampang. Monitor komputer gaduh résolusi layar anu handap, sareng lampu anu diproyeksikeun na gancang-gancang ngajadikeun panon urang capé. Tambih Deui, seueur halaman wéb sareng aplikasi anu diwangun ku jalma

5 Cara Gampang Ningkatkeun Maca Tapak anjeun

Kaseueuran jalma henteu maca situs wéb dina hartos anu biasa. Jalma nyeken tulisan ti luhur ka handap sareng néwak judul, pélor, gambar, kecap konci sareng frasa anu aranjeunna nonton. Upami anjeun hoyong ningkatkeun cara maca nganggo eusi anjeun, aya cara pikeun ngaoptimalkeun tata perenah anjeun. Pasang téks poék dina latar bodas. Warna latar lemes sanés tiasa dianggo, tapi kontrasna konci, sareng font na langkung poék tibatan tukang. Coba langkung ageung,