3 Alesan Kuring Hosting Wébinar Kuring sareng ReadyTalk

Kuring mimiti dikenalkeun ka ReadyTalk saatos dilebarkeun webinar sareng GoToWebinar. Abdi gaduh 3 tamu dina acara éta ti Denver, San Fransisco, sareng London. Langkung ti 200 hadirin anu sabar sareng marahmay ngagantung di dinya nalika kami nungkulan panundaan audio sareng visual anu éksténsif. Janten kuring peryogi milarian panyadia anu ngagaduhan prasarana anu pas pikeun ngadukung kabutuhan boh anu hadir ogé anu hadir. Ieu dimana ReadyTalk unggul. Pangalaman Presenter: A Webinar ReadyTalk

Google Nambihan Wangun kana Google Spreadsheets

Abdi pangguna anu resep ka Google Spreadsheets. Google kakarék nambihan fitur anu matak pikaresepeun anu dipikahoyong ku Marketing Marketing pikeun ngalakukeun data nangkep (conto: kontes sareng program anu milih) tanpa kedah ngembangkeun profesional. Anjeun ayeuna tiasa ngawangun formulir kanggo ngirim langsung kana Google Spreadsheet anjeun! Ieu masih jauh tina aplikasi anu mantep sapertos Formspring, tapi éta tiasa dianggo pikeun sababaraha bentuk gancang sareng kotor. Utamana upami