7 Tanda Anjeun Henteu Peryogi Server Ad

Kaseueuran panyadia téknologi iklan bakal nyobian ngayakinkeun yén anjeun peryogi sérver iklan, utamina upami anjeun jaringan iklan jilid kusabab éta anu aranjeunna nyobian jual. Éta mangrupikeun parangkat lunak anu kuat sareng tiasa nganteurkeun optimalisasi anu tiasa diukur kana jaringan iklan anu tangtu sareng pamaén tech anu sanés, tapi server iklan sanés jalan kaluar anu pas pikeun sadayana dina unggal kaayaan. Dina 10+ taun urang damel di industri, urang

Naon Platform Paménta-Sisi (DSP)?

Sanaos aya sababaraha jaringan iklan dimana pangiklan tiasa mésér kampanye sareng ngatur kampanyeu, platform sisi paménta (DSPs) - kadang disebat salaku platform sisi-sisi - langkung canggih sareng nyayogikeun seueur alat pikeun sasaran, tempat tawaran real-time, lagu, retarget, sareng salajengna ngaoptimalkeun panempatan iklanna. Platform sisi paménta ngamungkinkeun para pangiklan ngahontal milyaran tayangan dina inventarisasi iklan anu teu tiasa diwujudkeun dina platform sapertos milarian atanapi sosial.

Naon Panawaran Waktu Nyata (RTB)?

Dina duanana pamilarian mayar, tampilan sareng iklan seluler, aya seueur inventaris kanggo mésér kesan. Dina urutan kéngingkeun hasil anu padet, anjeun kedah nyobian ngagaleuh ratusan atanapi bahkan rébuan kombinasi kecap konci dina pamilarian anu dibayar. Upami anjeun ngalakukeun iklan tampilan atanapi iklan sélulér, inventaris tiasa sumebar di antara ratusan atanapi rébuan situs atanapi aplikasi. Naon Panawaran Waktu Nyata? Pikeun ngawas sareng nawar sacara manual dina tempat anu anjeun pikahoyong

Naon $ 100,000 dina Iklan Mésér

Méakkeun $ 100k sareng anjeun kéngingkeun kartu pos mail langsung dua sisi anu dikirim ka 100,000 jalma. $ 100k bakal kéngingkeun 4 titik komérsial anu disiarkeun dina Bravo ditingali ku 1.85 juta. $ 150k tiasa masihan anjeun sapoé tina tren Twitter anu disponsoran, paparan 18 juta Twitterers. $ 200k bakal masihan anjeun kampanye iklan tampilan Facebook anu ditingali ku 266 juta. Pemasar ngaraos épék tina demografi digital anu robih. Tapi ngarecah angka nyorot kumaha transformatipna