Tren Pidéo Video pikeun 2021

Pidéo mangrupikeun daérah anu kuring leres-leres nyobian ningkatkeun taun ayeuna. Abdi nembé ngadamel podcast sareng Owen ti The Video Marketing School sareng anjeunna ngamotivasi kuring pikeun nempatkeun usaha tambahan. Kuring nembe ngabersihan saluran Youtube kuring - duanana pikeun kuring pribadi sareng pikeun Martech Zone (punten langganan!) sareng kuring badé teraskeun damel sababaraha video anu saé ogé dirékam ogé pidéo real-time langkung. Abdi ngawangun

Video> = Gambar + Carita

Jalma teu maca. Éta henteu hal anu pikareueuseun kanggo disebatkeun? Salaku blogger, éta matak pikakeuheuleun tapi kuring kedah ngaku yén jalma ngan saukur teu maca. Email, halaman wéb, blog, whitepaper, siaran pers, syarat fungsional, perjanjian ditampa, istilah jasa, barang kreatif…. teu aya anu maca aranjeunna. Kami sibuk - kami ngan ukur hoyong nampi jawaban sareng henteu hoyong miceunan waktos. Kami jujur ​​henteu gaduh waktos. Minggu ieu mangrupikeun minggu maraton pikeun kuring