Solusi Real-Time Pikeun Ngaronjatkeun Dursasana Email Anjeun

Naha konsumén kéngingkeun naon anu aranjeunna pikahoyong tina komunikasi email? Naha pamasar kaleungitan kasempetan pikeun ngajantenkeun kampanye email aya hubunganana, bermakna sareng pikaresepeun? Naha ponselna dicium pati pikeun pamasar email? Numutkeun kana panilitian anyar anu disponsoran ku Liveclicker sareng dilakukeun ku The Relevancy Group, palanggan nyatakeun henteu sugema ku email anu aya hubunganana sareng pamasaran anu ditepikeun dina alat sélulér. Survei langkung ti 1,000 ngungkabkeun yén pemasar panginten tiasa kaleungitan konsumén anu kalibet ku panggunaan mobile

Lalajo Anu Nganjang Ngotéktak, Parios, Mésér Waktos Nyata!

Analytics henteu salawasna nyayogikeun anjeun stats anu jero sareng antrian paripolah anu anjeun peryogikeun pikeun ningkatkeun pangalaman balanja online. Lexity gaduh hiji aplikasi, Lexity Live, anu ngamungkinkeun anjeun pikeun niténan palanggan ngotéktak, mariksa sareng mésér sacara real waktos. Lexity Live mangrupikeun aplikasi gratis anu ngadukung platform ecommerce anu paling penting dina pasaran. Ieu mangrupikeun ngarecahna Lexity Live tina situs aranjeunna (pastikeun ningali Live Demo): Monitor pelanggan anjeun