Kumaha Iklan Gélo

Nalika nalungtik topik pariwara, kuring kajantenan dina infographic ngeunaan Kumaha Iklan Ngajalankeun Urang Mésér. Infographic di handap dibuka ku arti yén perusahaan beunghar sareng gaduh tumpukan artos sareng aranjeunna ngagunakeunana pikeun ngamanipulasi pemirsa anu goréng. Sigana mah éta gambaran anu rada matak ngaganggu, musibah, sareng henteu dipikaresep. Gagasan munggaran yén ngan ukur perusahaan beunghar anu ngiklankeun mangrupikeun ideu anu anéh. Perusahaan urang henteu jegud sareng, kanyataanna, ngagaduhan pasangan

Élmu Ngareuwaskeun Di Balik Pangaruh sareng Persuasi

Kuring parantos bersuara ngeunaan hinaan kuring ngeunaan panacea pang anyarna ngeunaan kumaha pangaruh pamasaran dijual online. Sanaos kuring yakin pangirut ngagaduhan jangkauan anu hébat sareng sababaraha pangaruh, kuring henteu percanten yén aranjeunna ngagaduhan kakuatan pujukan pikeun bebas tina faktor anu sanés. Pangaruh pamasaran masih meryogikeun strategi saluareun ngalungkeun sababaraha tikét dina influencer atanapi kéngingkeun retweet. Numutkeun ka Dr. Robert B. Cialdini, panulis Pangaruh: Élmu sareng Praktek (Édisi 5), kuring tiasa

Klub Buzz Sosial: Bagikeun sareng Dibagi

Salah sahiji aspek anu saé pikeun hadir dina konperénsi sapertos Média Pamasaran Dunya Dunya nyaéta anjeun ninggalkeun kanyamanan jaringan anjeun sareng ngalebetkeun seueur anu sanés. Paduli ageung jaringan anjeun, anjeun sering dugi ka berita sareng inpormasi anu dibagi dina. Badé kana konperénsi internasional sapertos kieu ngabuka anjeun dugi ka seueur jaringan anyar. Kami patepung sareng seueur jalma di San Diego sareng kami bakal teraskeun

Pidéo: Élmu Persuasi

Salah sahiji infografis populér anu anyar anu kami pasang nyaéta 10 Cara Ngonversi Pengunjung kalayan Psikologi. Ngartos naon anu ngajurung jalma pikeun mésér penting pisan pikeun pamasar. Upami anjeun tiasa nyayogikeun inpormasi anu diperyogikeun, anjeun tiasa mangaruhan kaputusan mésér. Infographic pidéo ieu ti panulis Sumuhun!: 50 Cara Anu Kabuktosan Élmiah Pikeun Janten Persuasif nyayogikeun naon anu ngamotivasi urang pikeun mésér. Jalan pintas universal anu dijelaskeun dina pidéo nyaéta kapamalian,

Kamanusaan sareng Kapercayaan dina Blogging

Kuring ningali berita dinten ayeuna sareng seueur pisan obrolan ngeunaan pandangan politik anu serong sareng kumaha masing-masing calon parantos dipidangkeun sareng ditalungtik. Média massa ogé maénkeun peran penting dina pamilihan umum ogé, sabab urang tingali jutaan dolar dialungkeun kana iklan tipi. Mangrupikeun pamilihan anu jorok sareng salah sahiji anu kuring bakal senang ningali akhirna teu lami. Sorotan tina kampanye leres-leres nyaéta